2023.gada sezona BJC “Daugmale” Kāpšanas audzēkņiem

Šis gads gan pasākumiem bagāts, gan sasniegumiem pilns un vēlamies atskatīties uz mūsu spilgtākajiem notikumiem aizvadītajā sezonā. Milzīgs prieks par audzēkņu azartisko motivāciju pildīt un izzināt uzdevumus līdz galam un tur varam izteikt Lielu paldies bērnu vecākiem un radiem, kas spēj izvadāt bērnus un nogādāt sacensību vietās vai treniņnometnēs.
Par bērnu rezultātiem parūpējušies mūsu radošie un atraktīvie treneri, kas ik pa laikam arī piedalās sacensībās, lai smeltos idejas un nodotu tālāk jauniem censoņiem un lūk arī viņu sasniegumi apskatāmi šeit.
Šogad uzvaras atvestas no Austrijas, kur jaunākais kāpējs Edvards triumfēja prestižākajās bērnu sacensībās. Uzvaras vairākas atvestas no Lietuvas, kur jauniešos uzvarēja Annija un pieaugušajos Elza. Kā arī uzvaras atvestas no Igaunijas un mūsu jaunās dāmas Ennija, Rebeka, Undīne lieliski sevi piesaka nākamai vecuma grupai. Lepojamies par mūsu Čempioniem un veselību novēlam nākamajā sezonā. Jāpiemin ka kāpēji vēl nav devušies brīvdienās jo 26. decembrī lielas sacensības notiks Lietuvas pilsētā Kauņā un audzēkņi pilnā gatavībā trenējas.
Turēsim īkšķus!!!!