Ielūgums uz Ledus Karalienes balli

Pērnā gada nogalē,  BJC ”Daugmale” zālē norisinājās Ledus karalienes balle. Vizuālās un vizuāli plastiskās mākslas pulciņu pedagogi  kopā ar saviem audzēkņiem pulcējās, lai atklātu savu radošo darbu izstādi un satiktu pašu Ledus karalieni.  Labāko darbu autori saņēma atzinības un ielūgumu uz Latvijas Nacionālo mākslas muzeju.

FOTO

Skolēnu ziemas brīvlaikā, spītējot drēgnajam laikam, jaunie mākslas mīļotāji  izbaudīja atjaunotā Latvijas Nacionālā mākslas muzeja gaisotni.  Kopā ar saviem skolotājiem bija iespēja apskatīt latviešu vecmeistaru darbus, kā arī mūsdienu mākslas piedāvājumu.  Jaukās gides stāstījums bija saistošs, bet  muzeja interjers – pārsteidzošs! Caurspīdīga stikla grīda, balti koka bēniņi un plaša muzeja kolekcijas krātuve. Tas jāredz ikvienam!

vēl FOTO

Visus sajūsmināja iespēja ieskatīties ne tik tālā pagātnē, paklausīties veco ierakstu skanējumu, izmēģināt rakstīt uz rakstāmmašīnas un pagriezt telefona ciparu ripu.

Tas jāredz ikvienam!

Mākslas pulciņu pedagogi un audzēkņi Jaunajā gadā ikvienam novēl iedvesmu un neatlaidību, lai varētu radīt brīnišķīgus darbus!

 

Interešu izglītības metodiķe Inita Zēriete